Se incarca, te rugam asteapta... Loading...

Lista produselor dupa producator STEEL Cucine




Steel CUCINE
a fost fondată în 1999, datorită inițiativei unor frați care au reușit să transfere experiența și faima producatorului de echipamente de restaurant PO, un pionier autentic al sectorului, pe segmentul bucătăriei de restaurante, care și-a început activitatea ca meșter de oțel în 1922 cu primele bucătării stabilindu-se în producția de modele avansate pentru restaurante.
STEEL CUCINE este o companie italiana ce produce electrocasnicefrigiderecombine frigorificearagazuricuptoare incorporabileplite incorporabilehote de bucatarie de calitate si cu un design inconfundabil.
Astăzi, Steel se remarcă printr-o gamă largă de bucătării extrem de inovatoare din oțel inoxidabil, deoarece introduc caracteristici extrem de profesionale în casă. Trei linii care combină designul elegant și performanțele foarte ridicate: Genesi, Ascot și Oxford, precum și o serie completă de grătare semi-profesionale și bucătării în aer liber. În casa contemporană, bucătăria este din ce în ce mai mult spațiul pentru a face. Un loc intens de trăit, unde se îndeplinesc gustului și convenienta. Și prezența unui oțel devine inima sa. Solid și esențial, prețios în detalii și finisaje. Fiecare bucătărie din oțel este o piesă de design și, în același timp, un instrument de mare flexibilitate și putere.




Steel CUCINE a fost fondată în 1999, datorită inițiativei unor frați care au reușit să transfere experiența și faima producatorului de echipamente de restaurant PO, un pionier autentic al sectorului, pe segmentul bucătăriei de restaurante, care și-a început activitatea ca meșter de oțel în 1922 cu primele bucătării stabilindu-se în producția de modele avansate pentru restaurante.

STEEL CUCINE este o companie italiana ce produce electrocasnicefrigiderecombine frigorificearagazuricuptoare incorporabileplite incorporabilehote de bucatarie de calitate si cu un design inconfundabil.

Astăzi, Steel se remarcă printr-o gamă largă de bucătării extrem de inovatoare din oțel inoxidabil, deoarece introduc caracteristici extrem de profesionale în casă.
Trei linii care combină designul elegant și performanțele foarte ridicate: Genesi, Ascot și Oxford, precum și o serie completă de grătare semi-profesionale și bucătării în aer liber.

În casa contemporană, bucătăria este din ce în ce mai mult spațiul pentru a face. Un loc intens de trăit, unde se îndeplinesc gustului și convenienta. Și prezența unui oțel devine inima sa.

Solid și esențial, prețios în detalii și finisaje. Fiecare bucătărie din oțel este o piesă de design și, în același timp, un instrument de mare flexibilitate și putere.
Mai mult
pe pagina
Arata 181 - 191 din 191 elemente
Arata 181 - 191 din 191 elemente